Algemene voorwaarden

Categorieën

  • Wollen vesten
  • Wollen truien
  • Comfortabele sokken en kousen
  • Schapenvachten
  • Plaids
  • Sjaals/kollen
  • Canvas kaarten

De inhoud van de webwinkel:

De inhoud van deze site, evenals de inhoud van alle andere uitingen Koot & Aercher Texel op het Internet, is met de grootste zorgvuldigheid samengesteld. Koot & Aercher geeft geen garanties met betrekking tot de aard, juistheid of de inhoud van deze informatie. Koot & Aercher is nimmer aansprakelijk voor eventueel voorkomende fouten of onjuistheden, danwel voor de gevolgen van het gebruik van de desbetreffende informatie.

Bestellingen:

Door het plaatsen van een bestelling geeft de koper te kennen dat hij of zij akkoord gaat met de algemene verkoop voorwaarden van Koot & Aercher Texel. De prijzen die vermeld staan in de webwinkel zijn inclusief B.T.W. en exclusief verzendkosten.

Betaling:

Een bestelling bij Koot & Aercher dient vooraf betaald te worden. Het verzoek hiertoe zal of via de webshop mogelijk zijn via IDeal, of per mail, met bijgesloten factuur. Na bijschrijving van overeengekomen bedrag zal Koot & Aercher het bestelde artikel verzenden.

Levering:

De goederen besteld bij Koot & Aercher worden op het door u aangegeven adres afgeleverd in Nederland. Voor het buitenland hanteren wij andere verzendtarieven, neem alvorens u betaalt/bestelt hierover e-mail contact op met Koot & Aercher. Goederen worden geleverd conform de wettelijke in Nederland geldende bepalingen aangaande verkoop. Wij leveren alle artikelen door geheel Nederland, behalve aanbiedingen. Alle andere bestellingen boven de €200,00 worden franco door geheel (uitsluitend) Nederlandtoegezonden, daaronder wordt €7,50 (of aangetekend € 9,50) aan kosten in rekening gebracht. Voor België, Duitsland, Frankrijk, Italië, Luxemburg, Oostenrijk en Zweden (en overige landen) rekenen wij verzendkosten conform het Postnl tarief tot 30kg.

Levering vindt plaats zolang de voorraad strekt. Levertijd bedraagt in de meeste gevallen 5 werkdagen na ontvangst van de bestelling en betaling. Wanneer deze levertermijn, om welke reden dan ook, door Koot & Aercher overschreden wordt, zullen wij u hiervan via e-mail in kennis stellen. In dat geval heeft u de bevoegdheid om de overeenkomst te ontbinden, door dit per e-mail aan ons te melden.

Retouren:

Klanten van Koot & Aercher hebben het recht om na ontvangst van de goederen binnen 7 dagen een artikel te ruilen. De consument betaalt daarbij zelf de kosten van terugzending. Wanneer een artikel door Koot & Aercher foutief is verzonden, is ruilen kosteloos. U dient echter wel de retourverzendkosten te betalen, maar zodra wij uw pakket ontvangen hebben, storten wij de verzendkosten terug op uw rekening. De goederen kunnen enkel worden geretourneerd met de originele pakbon, in onbeschadigde staat- en verpakking, ze moeten in dezelfde conditie verkeren als geleverd en mogen niet gebruikt zijn. Schrijf op de pakbon welk artikel u wenst te ontvangen en verstuur het pakket naar onderstaand retouradres.

Koot & Aercher
Hogerstraat 6 A
1791 CH Den Burg TEXEL

Mocht u een artikel willen ruilen dan dient u de volgende stappen te nemen.

-Neem per e-mail contact op met ons service adres: info@kootenaercher.nl
-Wacht op antwoord voordat u het artikel terugstuurt, u krijgt instructies hoe u moet handelen.
-Na ontvangst van het antwoord dient u binnen 2 werkdagen het artikel terug te sturen.

Artikelen kunnen NIET geruild worden:

  • wanneer de originele pakbon niet kan worden overlegd, is gewijzigd of onleesbaar gemaakt.
  • wanneer er veranderingen in of aan het product zijn aangebracht, waaronder begrepen reparaties die niet door Koot & Aercher zijn verricht.
  • wanneer beschadiging is ontstaan door opzet, grove onachtzaamheid of nalatig onderhoud van de klant.

Garantie:

De garantietermijn van Koot & Aercher Texel komt overeen met de fabrieksgarantie termijn. Deze garantie geldt niet in geval het gebrek is te wijten aan:

- wanneer de originele pakbon niet kan worden overlegd, is gewijzigd of onleesbaar gemaakt.
- wanneer beschadiging is ontstaan door opzet, grove onachtzaamheid of nalatig onderhoud
van de klant.
- wanneer het artikel gebruikt of gedragen is.
- Aanspraak op garantie vervalt indien andere dan de door de fabrikant aangewezen service/reparatiediensten herstel- of andere werkzaamheden aan het product hebben gepleegd.

Privacybeleid:

Koot & Aercher respecteert de privacy van alle gebruikers van haar site en draagt er zorg voor dat de persoonlijke informatie die u ons verschaft altijd vertrouwelijk wordt behandeld. Wij gebruiken uw gegevens om de bestellingen zo snel en gemakkelijk mogelijk te laten verlopen. We willen het winkelen bij Koot & Aercher zo persoonlijk mogelijk maken, waarbij we gebruik maken van uw persoonlijke gegevens.

Uw persoonlijke gegevens zijn te bekijken en staan geregistreerd in uw account. We stellen uw persoonlijke gegevens zonder uw toestemming niet ter beschikking aan derden, met uitzondering van derden die worden ingeschakeld bij de uitvoering van uw bestelling. We waarderen het vertrouwen dat u in ons stelt en zullen alles in het werk stellen om uw persoonlijke informatie te beschermen.

Contact:

Koot & Aercher streeft ernaar om u optimaal koopgemak te bieden. Onze site en onze Klantenservice zijn erop gericht u zo goed mogelijk van dienst te zijn bij het winkelen. Hebt u suggesties, klachten of vragen over onze producten of service? Dan kunt u altijd contact met ons opnemen nemen via ons mailadres: info@kootenaercher.nl.

Copyright:

Alle afbeeldingen op deze website zijn auteursrechtelijk beschermd ( en juridisch vastgelegd middels het merkenburo). Deze mogen niet gekopieerd of gebruikt worden voor andere doeleinden. Als dit wel gebeurt ondernemen wij juridische stappen. Afbeeldingen kunnen qua formaat en vorm (licht) afwijken van hetgeen getoond wordt op deze website.